Straatgesprekken

Kortenhoef Noord in gesprek

Verschillende straten in Kortenhoef Noord hebben al een straatgesprek georganiseerd. Ook interesse in een straatgesprek? De energiecoöperatie Wijdemeren helpt u graag. 

Straatgesprek Jonkheer Sixhof

Straatgesprekken

Weet u wat uw buren doen aan energiebesparing? Misschien hebt u wel dezelfde plannen? Of dezelfde vragen? Mobiliseer uw buren en ga in gesprek! Mogelijk hebt u een antwoord op de vraag van de buren of kunt u met de straat een energiebesparingsplan ontwikkelen, een collectieve inkoop doen, een gezamenlijk legplan of een warmtenet realiseren.

Staan er veel dezelfde huizen in de straat. Wie heeft al energiebesparingsmaatregelen uitgevoerd? Wat kunnen we daarvan leren? Kunnen we met een straat met veel dezelfde huizen een voorbeeld energiebesparingsplan maken? Wat kunnen we eventueel samen oppakken? Bijvoorbeeld samen offertes aanvragen of gezamenlijk maatregelen uitvoeren. 

Zie ook de collectieve inkoopacties voor zonnepanelen, isolatie en groene daken die de energiecoöperatie Wijdemeren organiseert samen met de andere energiecoöperaties in het Gooi. En de subsidies die daarvoor beschikbaar zijn. 

Ervaringen van de Huijbert van Schadijcklaan en de Elbert Mooijlaan